Hall folkens.

Har da vært på et motorsykkel treff igjen..

Kjørte fredag 12.30 fra Sagvåg til Knapphus, for å møte Benn Inge som er formann i Norsk Sidevogns klubb, han hadde også sin hyggelige frue med. Vi skulle reise sammen til Åmot og Groven Camping for å være der i to dager sammen med masse andre venner . Oppdaget på turen at fruen til formannen ikke har samme gleden av fart som meg..

Været var heller trist på fredagen, og på gunn av mye veiarbeid på Vintertun så tok vi turen via Sandeid, Sauda, Røldal og til Åmot… nydelig tur enda det regnet godt. På vei ut av Sauda så treffer vi på to til som skal til Åmot for å gjøre seg feite smiley. Det ble en fin MC tur og regndressen kunne vi ta av på Haukeligrend.Blog Image

Det ble en flott helg med mye latter og morro , mat i søkk og kav.. for å telte utenfor hytten til Andor, Geir og Kjell Håkon . Av og til så trodde jeg at livet kun består av å ete å drikke… ikke det at jeg er mot det.. jeg kom til kort på matsiden, men drikkingen henger jeg med på enda .

Vi hadde sol og stort sett pent vær i Åmot hele helgen, var kun en liten time med mye vind så teltet var på vei bort.. men fikk berga det i siste liten..Blog Image

Årsmøtet på lørdagen gikk som vanlig, ikke noe spennende som skjer i dette miljøet, men utrolig morro er det å være sammen med så mange hyggelige mennesker..Latteren sitter løst og noen er oppkomme av gode historier. Mange er nok selv opplevd av fortelleren og noe er kanskje skrøner, men pyttsann..så lenge det er noe å le av..Blog Image

Natten til i dag ( søndag ) ble det det et væromslag, for natten var mye kaldere en forrige natt, våknet med et ned iset telt, og hard frosset sete på sykkelen..Blog Image

Turen hjem i daq gikk via Arabygdi og over Haukeli , samt at vi tok turen utenom dei siste tunnelene etter Røldal, og det er det mange år siden jeg har gjort, en nydelig tur som også kan anbefales.. Så ble det strake veien hjem……… og som vanlig er for dette året. så ble jeg våt før jeg var hjemme..

Vil så gjerne vinne i LOTTO og flytte til sydlige breddegrader om vinteren, som varer ca. en 8 mnd. her smiley..

Helgen VAR helt topp , og takk til mine venner som er med å lage det så trivelig for oss alle..