I dag vil jeg oppsumere sommeren ( eller var det en dårlig vinter ).

Har reist med motorsykkel etter veien, eller med en motorsykkel i tilhenger bak bilen.

Først ble det MC treff på sørlandet, vått men trivelig. Så ble det en tur på jobb i havet, etter hjemkomst ble bil og henger pakket for løp på Våler i klassen Super Mono. Dette er en Road Racing klasse for sykler med maks 1. sylinder og 800ccm, ingen turbo eller lystgass. Der ble det en andreplass på lørdagen, og en førsteplass på søndagen, dette var et Skandinavisk løp.. så jeg er kjempe fornøyd.

Så bar det hjem for MC service og ny ompakking for å kjøre løp i MO i Rana. Gikk ikke så bra der , ble motorstopp på lørdagen men en tredje plass på søndag, søndagen var det litt motorkrøll og feil dekkvalg.. Fikk et problem som vi enda ikke har funnet ut av, sykkelen stopper når den vil, men sånn er det med mekaniske saker, dei lever sitt eget liv..

Så ble det MC treff på Karmøy, Jumbo-run heter dette, der vi som har sidevogn kjører og arrangerer en dag for handikappede, psysisk og fysisk handikappede. Dette er et arrangemang som flyttes rundt om i landet, et meget fint tiltak for barn og voksne som kanskje ikke er så mye ute, vartfall ikke på tur med motorsykkel…

Så var det jobb igjen i havet.. Så ble det til Sverige for å være med på MC løp, i sidevogn. Dette gikk ikke helt som planlagt da den passasjeren som ikke skulle dukke opp, gjorde det alikevel. Men jeg fikk da noen runder for å oppleve fart helt nede på bakken..meget inntersant sommer jobb som jeg gjerne gjør igjen.

Så ble det treff i Lysebotn med telt og lett regn, en meget fin MC tur via indre Ryfylke, på allverdens småveier, gikk faktisk en hel dag på turen, men det var vært det. Lysebotn anbefales til alle som vil se Norge fra en annen plass en der turistene er. Men dene gangen var det lavt skydekke, så ingen bra bilder fra denne turen. Men jeg har vært der før i sol..

Så ble det en tur påfølgende helg til venner her og der med MCèn…for så at denne siste helgen ble det MC treff i Sandefjord, så en koselig helg det ble, men dagen hjemmenfra på fredagen var tvilsom, med et rengvær av en annen verden. Da ble det regndress utenpå Gore-Tex dressen, for liksom å være helt sikker. Men det var jo sol i Sandefjord, og masse mennesker som også smiler som en sol. MC treff er en fin plass for å møte nye og gamle venner, fra det ganske land, og alle samfunnslag.

Da blir det atter en tur i havet men det blir MC treff i Åmot når jeg kommer hjem.

Ha en fin sommer videre folkens..