Hallo folkens.

Det er ikke bare bare å kjøre Super Mono.

Sykkelen i seg selv er jo bare gøy å kjøre, men har slitt med en starter som jeg laget første vinteren. Denne var basert på en motorsag motor som ble påsatt efektanlegg så den kunne gjøre jobben. Motorsager er jo som kjent totaktere og dertil utstabil gange , vartfall på tomgang. Så etter nok plunder med den så har jeg nå kjøpt inn en 8 hk. Honda motor ( ikke si det til noen da ) som jeg tror er sterk nok.

Har en plan om å bygge på ei Ducati eksospotte på Honda motoren, da dette ser mye penere ut, og potten med tilbehør har jeg jo, det er bare litt kapp og sveis så er vel det i boks.

Blog Image

I dag ble start apparatet ferdig, men jeg får ikke prøvestartet eller testet starteren, da løpssykkelen er på vei i esker og kasser for vinterens overhalinger, og dertil endringer som kanskje gjør den enda mere konkuranse dyktig. Hmmmm, sykkelen skal bli bra, med det ene og det andre. men kroppen som kjører da..:-)), hva gjøres med den ..smiley

Blog Image

Blog Image

Nå er starteren enda mere ferdig, faktisk helt ferdig . Med Ducati potte og kjørerampe i aluminium, er jo spent på om den vil fungere etter planen..men det er dette med teori og praksis..

I går prøvde jeg starteren på min sidevogs sykkel for å se hvilken hastighet det blir..og jeg og kalkulator…. det duger ikke.. den spinner hjulet rund i nesten hundre kmh ( var ikke det jeg reknet meg fram til:-)…det er kanskje for mye. Jeg venter til den andre sykkelen er klar , og tester da..kanskje må jeg gire den ned..

Blog Image

Denne rammen er laget for å sende motoren i, altså en frakt kasse som det skal komme sider og tak på.. i uken som kommer. Jeg reiser jo på lørdag..

Motoren skal til et firma for total renovering………kanskje finner Pami noen hester til smiley Det første som må til er å lage en kasse med ramme som Rotax motoren kan fraktes i , så den ikke blir skadet under transport.

Dette med motoren kommer det mere om når den er på vei… inn i rammen..