Her blir det skrudd og renovert til siste skrue.

Nå siste dagene er det bremsene som har fått sitt, nye stempel med tetninger er kjøpt inn fra det store utland. Måtte jo handle i Tyskland da den norske importøren ikke kunne skaffe sånne deler, til så gammelt utstyr ?….. Vi snakker om 10 år, er det gammelt…

Er ikke rart det ikke finnes deler til min kropp da smiley.

Men som vanlig har jeg min uflaks på min side, eller er det kanskje flaks. Fant etter to dager med møysommelig leiting feilen..fikk ikke lufte pluggen på den ene caliperen til å holde tett. Skal love dere at det har vært forsøkt med det meste av ideer..

Det siste trikset var å sette inn bremse klosser, sette noe mellom dem og jobbe på arbeidsbenken med problemet. Jeg fylte inn litt 556 som jeg misfarget og fylte i hullet før jeg satte inn luftenippelen, og satte så på trykkluft.. DA fant jeg feilen.. Caliperen er spukket i melom slange og lufte hull og videre..

Og denne feilen hadde nok kanskje oppstått på løp om den ikke ble oppdaget nå, med mulige konsekvenser. Uten bramser og stor fart er ikke noe å satse på innen noen form på kjøring, det kommer som oftes en sving.

Så her legger jeg ut et bilde som dere kan se feilen, og ta lærdom av trikset.. om noen skulle møte på et sånt problem.

Blog Image