Sesong avslutning for min MC..

Jeg vet ikke enda, men har tro på at vinteren er her snart. Dei første sikre tegn er på vei. Har allerede hatt is på teltet på treff i Åmot, sett temperatur måleren utenfor huset vise ned mot null.

Snø har det vært på fjellet, over noen fjelloverganger i sør har det vært stopp på trafikk, men jeg er verken redd for snø, is eller stengte veier når det gjelder å kjøre MC. Det er kun et stort dyr jeg er redd, eller vesen som det vel heter. Statens vegvesen er det det heter, og dei sprøyter saltlake over det meste der minus gradene finner seg til rette. Salt er vist som manna fra himmelen for vesenet, som tror at da blir alt så bra. Har dei tenkt på at bremser og hjuloppheng blir mye dårligere av dette, og at utviklingen av dekk går fortere en vesenet kan tenke.

Tror at med dagens dekk kvaliteter, og at bremser og hjuloppheng kunne fått være friske og virke som dei skal, så hadde det ikke vært mere skader i trafikken. Så er det vel på tide å revurdere hele saltet, hører du vesenet… SALTET må vekk for å ivareta mine og dine kjøretøy på en mest mulig trafikksikker måte.

Med saltet i bakhodet så er nå min MC vasket og klargjort for vinteren, i dvale. Ny olje skal den få, både i motor og gir, ja sågar kardangen skal få ny olje. Kan til og med hende jeg bytter all bremseveske en dag også. Dette gjør jeg for å bevare min MC, så at ikke vesenet med sin lake, ikke skal få tæret den opp med sin lake, og olje service for at tæringer ikke skal skje innvendig. Dette gjør jeg for jeg smiley min MC.

Så da ønsker jeg alle MC venner en fin vinter smiley, så møtes vi til sommeren igjen..