Her skjer ikke så mye som kan vises på bilder, ei heller dei store historiene. Men det kommer.

Jeg pusler da litt på med løpssykkelen, det neste som skal skje, er å vaske rammen innvendig, ja du leste rett.

Rammen er olje reservoaret på denne sykkelen, og det er funnet harde (metall ? ) partikler i oljen, og begge oljepumpene er skadet. Så nå er rammen klargjort for spyling innvendig, først med bensin for å løse opp, så deretter setter jeg på litt trykk med vann som skal sirkulere mens rammen blir ristet på, for så å kjøre gjennom med bensin til slutt. Og all veske som kommer ut skal bli filtrert for å lete etter partiklene. Noe ble funnet på magnetpluggen/ oljeavtappings pluggen og det var rester av ei klutch fjær.

Så har jeg prøvd å støype med Epoxy og kullfiber, det ble ikke så bra som jeg ønsket og det kommer nok av at jeg ikke støper med vakum..

Så nå er priser hentet inn for vakum støype utstyr, finner kun sånt i Amerika…. rart at jeg ikke finner noe i dette landet. Så er det bare å spare penger og kjøpe inn… og så skal det jo læres også smiley

Men jeg legger ved bilder av det første produktet..Som sakt så er det ikke så vakkert som jeg skulle ønske, det kommer jo av at kullfiber / epoxy er ikke så lett å bøye flere veier uten vakum. Derfor må det bygges av flere små biter , det vises jo på alle sjøtene smiley

Blog ImageBlog Image