Da er jeg hjemme igjen , etter en uforglemmelig helg .

Vært på MC treff i Valldalen. Og vinteren viste seg fra alle sider……Blog ImageBlog Image

Og sånn såg det ut på søndag morgen, ekte vinterføre for en MC smiley.

Turen fram og tilbake var som passasjer, i en god venn sin sidevogn, eller min venn sin frue sin sidevogn smiley puuuuh. Her satt jeg (ned) trygt og godt, ikke noe form for slingring, fra side til side..jeg satt som støpt der. Blog Image

Treffet var en opplevelse av dei skjeldne, det er lenge siden jeg har smiley og smiley så godt.

En stor takk til alle som var der, alle var med å laget den gode opplevelsen for hverandre.

Noen hadde det selvsakt mere strabasiøst for å komme hjem en andre, det var gått et ras oppe i Austmannalia.. som ikke er uvanligt.. Min venn skulle til Sandefjord, men hvem vet når veien ble åpnet. Så han belaget seg på en ekstra stund i hytten, så steikepanne og resten av maten til folket skulle han rydde i, og “ta vare på”.Blog Image

Angående maten som ble laget og servert, dette er fagfolk ( MC venner på treffet ), så dere kan bare bytte jobber til resturang sjefer / kokker.. for makan til god mat, det skal en leite lenge etter..

Takk for jeg fikk være med å oppleve dette..