Da prøver jeg å vise litt i tekst og bilder hva jeg har gjort i vinter ( 07 / 08 ).

Mye er kjøpt inn, og noe er bygget om etter beste evne.Blog Image

Denne delen skal en venn av meg lage ny, som da er 13 mm lenger fra der du ser hullet til enden i fra deg, dette er for å kompensere for den endringen som ble gjort på rammen i fjor vinter. Da ble rammen (svingarmen ) senket med samme målet. Dette er øvre feste for bakre støtdemper.

Blog Image

Dette er det nedre støtdemper feste med lenkearm systemet, dette har jeg slitt med fra dag en , men håper i år at jeg har truffet med utvekslingen. Vet ikke hvor mange plater med tre hull i forskjellige varianter jeg har laget..Men det er veldig mange..

Blog Image

Motoren har fått sitt også, ny clutch og tettsteget gearkasse, dette håper jeg vil gjøre sykkelen mere konkuranse dyktig, varfall på sletten og i starten . Orginalgearkassen var type touring, dette betyr lavt førstegir og alt for høgt femte gir.. Og så blir det jo mindre forurensing i motoroljen også, med clutchen på utsiden 🙂

Blog Image

Turteller og alt det elektriske ( tennings deler ) er også nytt , det er riktignok ikke så mye elektrisk på en løps sykkel, men noe må da til for å få gnist , så neste bilde viser plasseringen av tennings modulene ( nederst ), som selvsakt ikke var like som dei gamle delene. Da måtte alle fester lages nye.Blog Image

Det er trangt på en sånn motorsykkel 🙂 , den røde remsen som henger der er en bryter på turtelleren som må fjernes før start, derfor er den godt merket så jeg ikke bommer og ødelegger turtelleren.Blog Image

Ny coil og batteri er også montert, og ny batterikasse i kullfiber er også laget, fikk fatt i batteri som gir 1 ampere mere en det som er behovet, og håper jeg slipper å gå tom for strøm i år. Det er heller ikke mye plass her, og alt er nokså utsatt , som tenningsgiveren som sitter rett over den store mutteren, den tåler lite så jeg har to i reserve …som mye annet, reserve av reserven 🙂Blog Image

Sykkel speedometer er også montert inn, for å se hvor mange kilometer det blir på en sesong, motoren skal jo overhales etter 1000 km. Det er ikke montert for å se hvor fort jeg kjører, det er plassert for dumt for det 🙂Blog Image

Ikke er jeg religiøs på noen måte, ikke favoriserer jeg noen form for religiøse kulturer heller, men etter dette kom på tanken så har det gått mye bedre. Så da håper jeg han er med meg i år også 🙂Blog Image

Og så har min gode sponsor fått sin plass både framme og bak på bilen, så skal jeg se om jeg også får plassert et merke på hengeren.

Motorsyklisten på Stord kan anbefales til alle..