Så har jeg vært på årets første treff, det ble Tronås treffet som i fjor.

Det er et hyggelig treff som ikke er for stort, ei heller for mye støy. Ungdommen må vist bare ha live musikk og ferdig mat i kiosk. Jeg tror jammen det med egen mat på primus dør ut med min generasjon, og det er veldig synd. Det er mye sosialt med dette å lage mat sammen med venne, på primus selvsakt. Og ikke å glemme frokosten med egg og bacon……. det er snadder det når en er på treff.

Blog Image

Men det er en rar ting med noen av oss MC folk, reiser fra skinnende sol i vest, til en del regn i sør..men hva gjør en ikke for å treffe venner..Blog Image

Det er her vi har laget vår mat, drukket vår Jeger, vin og pils… Og plassen er helt “konge” og lørdagen var det bra vær, til ut på kvelden… da var det heldigvis plass til mange av oss i teltet til en venn…Det blir jo mye latter og morro på en sånn tur…og bra er det for helsen..

Takk til mine venner for en hyggelig helg…