Test av Harris MC.

Da er første test for året fullført, og det uten å gå på snørra eller andre store uhell. Riktignok er det saker å ta tak i , og puls og kondis ble sjekket også. Det siste med heller labert utfall, kjørte “tom” for bensin ( glemte å koble til tanken ) ved starten av langsiden, og da blir turen lang, helt tilbake til depotet, i alt for trang skinndress ( hva kommer det av ) og ca. 30 varmegrader..

Det må en del justeringer til, neste gang jeg skal østover , og det er ca. en uke til jeg reiser dit igjen. Da er det dreving som må endres mye, der jeg før kjørte på 2. gear er det nå blitt første gear. Da må det læres på nytt igjen og alt som passet i fjor er historie. Bakfjæringen med dens alle endringer siste årene, ser ut til endelig ha gitt uttelling, nå oppfører sykkelen seg helt flott både bak og framme ang. fjæring, men selvsakt må det noen mindre justeringer til. Tørrklutchen virker spesiell men det er sikkert bare trening og innkjøring, men slipper clutchen var super og det samme var den tettstega gearkassen..Blog Image

Denne bøylen/ øvre støtdemper feste er laget nytt, det er en god venn som har laget..fagmann kaller vi han, med rette.

Så når jeg kommer tilbake til Våler da skal det justeres litt her…sykkelen er nok enda litt for høg bak, nå justerte jeg sykkelen opp foran når jeg var på trening med det ble ikke helt 100%, så en liten endring her og litt hardere bakfjær, eller en justering er kanskje det som må til.

Blog Image

Her er jeg på plass på Våler banen, været er topp, og det ble en hyggelig trening sammen med Henrik .www.owre-racing.tk

Vi kan alle lære litt av hverandre, så jeg selv lærer mye av dei yngre.Blog Image

Sånn ser det ut inne i min tilhenger når jeg er på tur, eneste som mangler er en stabel med dekk som jeg var å hentet på vei til Våler. Hadde bestilt dekk fra 2008 av et firma, det gikk skjeis, så fikk jeg ordna dekk til god pris en annen plass, og det er vist ikke 2008 det heller …men nå kjører jeg vel så seint at det sikkert ikke gjør noe :-)))

Telt er også innkjøpt for sesongen, og det ble også hentet i øst, når jeg var over til Våler, og så håper jeg teltet bare skal brukes til å skjerme for solen :-).

Det var det så langt…det kommer mere om noen uker håper jeg..