Da begynner saker og ting å komme på plass, etter en flott og hyggelig løps helg der vi hadde alt av vær, alt fra sol til hagl…. regndekk og sliks… Alt ble prøvd ut.

Og det er noen saker her jeg ikke må glemme å nevne, det er at jeg har fått sponsorhjelp av maler`n på Karmøy i år også, og mye hjelp med bilen, utført av bilmekanikeren i Kopervik, som gjør dette årlig, dette er til stor hjelp for meg at dere bidrar så mye.

Blog Image

Og så en takk til alle på grassvollen med eget banner, som jeg beklageligvis ikke har bilder av. Takk til alle som var der å bakket meg opp, og tok en…..eller var det flere øl, sammen med meg..

Og takk til dere som har sendt meg bilder smiley

Blog Image

Demping og lenkearm systemet er så godt som 100% etter mange vintre med mye arbeid og grubling. Så nå gjenstår det bare fintuning av dempere og fjæring framme og bak. Jeg er kommet mye nærmere en jeg noen gang har vært når det gjelder en opptimal fjæring og demping. Sykkelen begynner faktisk å bli god å kjøre.Blog Image

Gearing og dreving sliter jeg litt med enda, tror jeg har gearet alt for høyt, så det luktet svidd kløtch etter løpet..dette kom sikkert fra startensmileyBlog ImageBlog Image

Plassering : Lørdag ble det 2. plass etter å ha ledet nesten hele løpet, men sånn er det, er en ikke best, så er en ikke det.Blog Image

Søndagen ble det 1. plass etter å ha vært på tredje i starten og avanserte til 2. plass etter en runde, men første plassen såg ut som det var utopi å få, men så gjorde han på første plass en liten glipp som kostet han denne plassen. Men sånn er det i kampens hete, en dag lykkes vi, for neste gang å få null poeng. Bilder fra premieutdelingen på søndagen finnes ikke med meg på toppen, synd men jeg måtte reise for å rekke hjem til jobb.

Mere bilder etc. kommer snart håper jeg..