Bare en kort tekst og noen bilder..

Nye bilder fra banen kommer når jeg er hjemme igjen fra havet…Blog ImageDette bildet er tatt på Valdresflya sent om kvelden, her ble det en pils og overnatting..måtte bare nyte naturen og det fine været.

Sykkel og mann virket tilfredstillende på banen i Mo i helgen.. Det ble 2. førsteplasser og det er jeg veldig fornøyd med, kan jeg være noe annet smiley. Jeg ble også innvitert til å kjøre et mini Endurance løp i Mo ( 2 timer ) .. sammen med en god venn fra Lærdal og på hans sykkel.. Nå gikk dette ganske bra for min del synes jeg da, men jeg frykter at jeg drog ned plasseringene, i forhold til min venn som kjørte mye fortere en meg , han er jo en ræser på MC i forhold til meg, men morro var det.

Og tungt er det også å kjøre en Yamaha R 1 i forhold til en liten ensylindret Super Mono..Og så mye hester det er i sånne maskiner ..vartfall for meg..

Eneste minuset med helgen er at en av mine hardeste konkurenter var uheldig og måtte i grusen, og på sykehus, håper at han snart er frisk og rask igjen….Blog ImageDette er pokalene fra denne helgen, faktisk ganske pene …

Så var jeg en dag på besøk hos en venn og hans frue, i Hattfjelldal ( Nordland ) som også kjører MC, og var en dag med på hans jobb, som er å bringe inn tømmer fra distiktet, til en sponplatefabrikk. Vogntog på 22 M. på noe som minner lite om veier..Blog ImageDette var tømmer som ble fløtet over vannet.Blog Image22 meter lang, 2,5 meter bred og femti tonn… og dette kalles vei for denne type kjøretøy.. Nå var det fint føre ble det sakt, hvordan er det her høst, vinter og vår smiley