Det er ikke mye aktivitet her på siden min for tiden, ikke fra meg.. og ikke fra dere som besøker meg her.

Skriv gjerne en kommentar eller flere, det er jo bare morro det for meg, så svarer jeg når jeg er her.

I dag har det vært testkjøring i benk, som vanligt ble det for lite hester ( kan ikke huske noen gang at det har vært for mye ), men litt forbedringer ble det, litt dysing og tennings justering så kom det nesten en ( HEL ) hestekraft :-), og ca 3 newton meter i moment. Fant vartfall ut hvilken tennings modul innstilling som gir mest.

Blog Image

Og så har jeg fått tilsendt bilder fra en venn østafjells, som er “hoff” fotograf for klubben Ugly Bugly Racing.

Noen er fra Våler , andre fra Mo i Rana , også da jeg kjørte Yama R1.

Her er det rett før starten i et to timers løp, min gode venn fra Lærdal kjører første pass, og godt er det. Det er jo han som kan dette…Og her står jeg å holder hans Yamaha R 1, mens han springer fra andre siden det beste han kan :-). Sånn er starten i denne type løp, sjåføren står på motsatt side av banen å begynner å springe når det røde lyset slokkes.

Blog Image

Her er starten i gang, vi var så heldige å stå fremst i starten ( trekning ), og jeg som aldrig vinner noe :-), Blog Image

Lærdals gutten er i farta med en gang og legger et bra grunnlag, som jeg har å gå på.:-))

Blog Image

Og her er jeg i pass to, jeg gjør mitt beste men er samtidigt redd for å gå på “trynet” med lånt MC.

Blog Image

Og her er jeg på vei til sjåfør bytte, og for å fylle bensin. Sjåføren må av sykkelen før fylling starter, og motoren må vere avslått.. så da gjelder det å forberede seg så best en kan.

Blog Image

Så er det løp med min egen MC… det går så fort jeg tør, og klarer. Det gikk faktisk mye sienere i år, en i fjor. Kan det være alderen eller dekk type bytte ?.

Etter første løp i MO i Rana så ble det motorstopp, heldigvis etter målgang i år, ikke som i fjor når det bare gjensto en runde 🙂

Blog Image

Det er mye utlendinger i Classic Racing, og heldigvis for det, og Svenskene er alltid flinke å vise hvor dei kommer fra, da er dette mitt nye “våpen” 🙂

Blog Image

Her er depotsvingen på Våler, og dette er første runde etter start og på vått undelag, jeg fikk som vanlig dårlig start men gjorde raske framskritt lenge, for å så miste førsteplassen til sykkelen med startnummer 3, han er tøffere på innbremsing en meg…

Blog Image

Og forbikjøringer klarer jeg vist også, eller blir det mange siden jeg er så dårlig til å starte..

Tror jeg må på “start” kurs, og da mener jeg ikke fotball… men MC….