Det er vel noe som heter , den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

Det er vel det det dreier seg om når Assen og EM står for tur, dette har jeg planlagt lenge og det er mye som skal klaffe. Og det er en del penger som må til. ( Men det er frivilligt ).

Jeg forventer ikke noen gode plasseringer der nede, men jeg skal gjøre mitt beste. Det blir ikke noen form for fritrening, det blir rett på tidstrening på en bane jeg aldrig har kjørt på før. Men en gang må jo bli den første 🙂

Nå har jeg åpnet luftinntaket til forgasserne mere, og håper på at jeg får flere og større dyser snart. Om dette hjelper det vet jeg ikke enda, men det er lov å prøve.Blog Image

Håper ikke at dette skjer etter hullboringen i luftboksen, håper på mere hell :-), denne stoppen tror jeg kom av for mager blanding, og brente plugger. Samme skjedde i fjor i Mo i Rana. Når er det varfall nok plugger med i hengeren, fikk en hel kartong av Motorsyklisten på Stord.. der er det alltid hjelp å få, uansett hva du lurer på.