Da er jeg hjemme etter en flott uke, på tur og løp.

Vært litt her og der og reist sammen med en god venn fra Karmøy, og på hjemturen så var det godt å ha en ekstra sjåfør. Jeg sleit med stiv nakke og skallebank etter et uhell ( dumskap ? ) på søndagens løp.

Turens mål var selvsakt Assen og Super Mono EM. Jeg trodde i min vilfarelse, at vi ikke kjørte seint i Mo i Rana, i vartfall i forhold til Assen.Blog Image

Assen er ikke blitt mindre med årene, vist vi ser på tribuner og bygg, men bane lengden er endret til en kortere bane, og med et par svinger som det må øves MYE i. Det går fort og er uvandt med full øs på 5. gear med kraftig nedlegg.

Bilder ble det dårligt med pga. noen misforståelser og at det er for langt mellom utslepp og der vi bodde med bil og henger. Og siden jeg trenger starter som må fraktes med til utslepp så var dette et problem. Så neste år blir det tilhenger feste på mopeden så den kan trekke med seg starteren.Blog Image

Her er det full tanke virksomhet…og en smule sommerfugler, og det hadde jammen hjelperen også 🙂

Tidstreningene på lørdagen gikk bare bedre og bedre, og jeg fikk god hjelp av TeamJames Racing fra England på lørdags kvelden. Da følte jeg sykkelen mye tryggere i høghastighets svingene, dette var demping og fjæring bak. Når det gjynger bak så mye at du ikke vet om det glir, eller det er sykkelen som ormer seg, så mistrives jeg. Men dette ble veldig bra til søndags varm up.

Men jeg TRENGER ca. 10-15 hester mere, i følge dei som leder så er det ca. det dei har mere en meg, og dei som jeg prøvde å komme forbi kjørte i fra meg på dei lengste strekkene, og jeg må bremse meg inn igjen..Og det lykkes ikke alltid :-)))