Da er jeg så smått i gang med enkelte saker, det er ikke alltid like lett å ta seg selv i nakken.

Sånn ble kåpeformen seende ut, mye bra men en liten feil er det, så jeg skal prøve med epoxy / glassfiber i første støype forsøk for å se om det vil virke.

Pluggen som var inni formen måtte bøte med livet når jeg demonterte. Noen små humper etc. må jeg vist bare godta. Grusen er jo ikke så nøye på hva den får 🙂

Og så blir underdelen av tanken seende ut, da får jeg en større luftboks, men kanalene fra kåpen til luftboksen ser jeg ikke noen mulighet for å bli ferdig med. Må jo lage til en boks til, den andre tanken og sete delen skal også tilpasses.

Dei små buene er like i sete delen også, der passer traktene på forgasserne, da er det så mye lettere å ta av tank og forgassere, og det å justere høyden på bakdemperen.

Og retningen fra luftinntaket bak i hekken fram til forgasserne er blitt mye mere åpen, så håpet er mere luft inn.

Og sånn ble radiator systemet i år, den svarte i mitten er direkte i farts-luften, så da må det vel bli bedre kjøling, og oljekjøleren er tatt vekk da dette muligens gir noe bedre gange på motoren ?

Og radiatorene på siden har jeg nå 3. sett av, det skal ikke være radiatorer som stopper meg 🙂

Kun litt mere sveising nå så passer det perfekt, må endre vinkel på røret fra den sølvfargete til den svarte, på alle seks radiatorene..

Men trenger mere argon, så det får bli når jeg kommer hjem fra jobb.