Da har jeg vært en helg på Våler for å sette opp fjæring og fogassere på Monoen, på Hondaen var det bare litt fjær justering.

Så nå er begge i slag, vartfall sånn nesten. Tok med et litt halvbra kamera til å ha på tanken på Monoen, det rister vel mye for dette kamera. Og i tillegg så viser det seg at det er et klistermerke på kåpeglasset som er i veien.

Nytt kamera er bestilt og skal tilpasses Monoen, Hondaen og Sidevogns sykkelen. Håper også på at dette er bedre på lyd, og at jeg finner feste som passer bra på alle. Problemet var jo denne gangen at jeg ikke hadde med PC, så jeg kunne se hva som var problemet.

Og det å kjøre ut på banen uten dekkvarmere, sammen med eliten i 600 og 1000 klassen var sikkert ikke det smarteste. Eneste jeg ser, at jeg ikke detter helt av på bremsing.

http://www.youtube.com/watch?v=Hojcqp1Ypvg

Ny video kommer senere håper jeg.