Da er Våler helgen over. En dobbelrunde i den Skandinaviske cupen for Super Mono.

Og faciten etter en helg med sol og regn, om hverandre, og mye stress med omstarter etc. er som følger.

Treningspassene gikk greit, sleit med fjæring etc, ellers så fungerte kjølingen alldeles fortreffelig, må teipe den lille radiatoren på mitten. Tidstreningen ble kjørt på regndekk, men dei som valgte sliks og tok det med ro til dei siste rundene var smartere. 3. rekke ble det å starte fra.

Lørdagens løp startet greit og jeg prøvde på en sein oppbremsing på langsiden, det gikk dårlig. Og pga. at jeg har misforstått noe, ble jeg disket. Men søndagsløpet gikk bedre, vi kjører som vanligt sammen med klassen National og det passer bra da feltet blir stort, og ikke så mye varvinger.

Søndagen ga meg en 1 plass, og det ble selvsakt ikke filmet. Grunnen er at siden det ble en omstart så glemte jeg å starte kameraet igjen. Og stor takk til alle som hjalp meg i depotet, av og på med dekkvarmere, og klargjøring til start.

Og ikke minst en takk til to flinke karer fra Lærdal, så ble fjæringen bra til slutt.

Det er da kun en video som er nogenlunde, og det er fra søndagens fri trenings pass, videokameraet virker bra men litt endringer på mikrofon plassering må til. Prøver på dette i Mo i Rana om 14 dager.

<!–
WriteFlash('’);
//–>