Det har vært dårlig med tid til å redigere noe her denne sommeren, etter Våler reiste jeg rett på jobb. Bil og henger ble parkert hos en kolega i Kristiandsund, derifra ble det å kjøre rett til Mo i Rana. Og etter en uke der oppe, kjørte jeg rett hjem, byttet til sidevogns sykkelen, pakket denne og reiste så til Tyskland, Østerike og Italia, og kom hjem i går kveld, og skal reise på jobb i dag.

Mo i Rana bød som vanlig på fint vær, hyggelige mennesker og mange flott opplevelser, og noen ikke fullt så morro. Av dei som er mere hjelpsomme en dei er pålagt er frøkna ved utslippet, alltid blid og hjelper meg, med å varsle når det er kun et par minutter igjen til utslepp. Dette forenkler alt ganske mye for meg, da jeg som oftest er alene med min Harris Super Mono 🙂

Et lite PS. til dei som drifter bane anlegget, alt rotet og mange mangler i toalett anlegget etc, ble mye kommentert av utlendingene som var der for å kjøre. Jeg vet at ting koster penger, men å selge et produkt, innebærer at det en betaler for er som forventet. Bane mannskapet etc. er vennligheten selv, men rot, søppel, og saker som ikke virker drar ned helheten.

Trening og tidstrening gikk ganske bra, å kjøre med laptimer er egentlig ganske bra. Når jeg vet fra tidligere, at kommer jeg under 1.40 runder så er jeg først på startplata av Monoene. Dette stemte i år også, men tror det blir verre neste år da Mono Kjell kom ned på 1.39, tror jeg.

Gaffelen eller noe foran på sykkelen stemmer fortsatt ikke, håper jeg får løst det tidlig neste år. Det er en eller annen form for vibrasjon / chatter når jeg er midt i svinger med bra nedlegg og noe fart. Dette gjør at jeg blir litt reservert der dette oppstår.

Løpene var stort sett bra, første plass begge dagene, men den på søndagen har en bi smak da Kjell fikk 20 sekunder tillegg for en feil han gjorde. Er mere morro å vinne på “ærligt” vis, nå var det ikke jeg som gjorde feil her men likevel er det ikke sånne første plasser jeg ønsker.

Så ble det ble fire dager sammen med en kolega, etter løpshelgen, med fritrening fra morgen til kveld. Mange gode og fine dager, og noe arbeid har jeg skaffet meg også da denne Honda sykkelen tok en tur i grusen, sammen med meg selvsakt 🙂

Den gule teipen er bare midlertidig for å holde et kullfiber deksel på plass til limet er tørket. Det ble en del “bygging” på mandags kvelden, og tirsdag morgen var jeg klar igjen.

Min kolega fra Sverige hadde mye glede av dagene i Mo i Rana, men han var helt tom for energi på torsdag kvelden, vi skulle grille, å drikke litt vin, men Svensken sovnet tidlig…. jaja sånn er det når en ikke trener smiley , sånn som meg 🙂

Ikke alt var like morro dei dagen vi var sammen, noen satser mere på nattens underholdning, og det er greit det, bare det ikke går ut over dei som har reist hit for å kjøre.

Her var mopeden min parkert en morgen, det er underholdning som er helt topp, men bildet under er å dra det for langt, eigeren måtte skru en hel dag for å få start på sykkelen, og han hadde jo betalt for å kjøre .

Legger også ved en video snutt fra tidstreningen, som denne gang var for gjordt 🙂

<!–
WriteFlash('’);
//–>