Det skjer ikke så mye som kan dokumenteres med bilder, det skjer da noe, men det viser så lite igjen i denne perioden.

Og dette er blitt gjort så langt i høst.

Har laget kåpefester oppe, så at ikke alt rister som det har gjort dei siste årene. Og noen i reserve har jeg også laget, fikk noe hjelp av junior da 🙂

Nye kåpefester er også laget / modifisert. Så at det blir plass til nye luftkanaler til motoren.

Ny framskjerm ble det også, sliter enda noe med Carbon / epoxy og vakum støp. Det sitter så fordømmrade fast i formen. Noe lurt må jeg finne på 🙂Så langt er jeg kommet med inn-luft kanalene, dette er bare pluggene, og det tok sine mnd. Så når jeg kommer hjem igjen, så blir det å lage form av desse sakene. Dei er lange og store, så jeg håper da at effekten blir der etter ?Ny kåpeform er også laget, da den forrige gikk en viss plass, pga. jeg fikk feil gelcoat av butikken her.

Og dette var det jeg har gjort så langt i høst. Det skjer nok mere, så følg med 🙂

PS… skriv gjerne en kommentar da !