Da er jeg i gang igjen, om ikke arbeidslysten er helt på topp, mørke-tiden skaper ikke arbeidslyst.

Men det skjer vel ikke noe, om en bare ser på TV smiley, så det er vel bare å tvinge seg selv i gang.

Nye eksospotter er innkjøpt, og det med DB killer, så da må det vel være mulig å nå dei Svenske kravene.

Plasten er jeg i sving med, kåpeformen har fått sitt første strøk med Gelcoat, og da blir det glassfiber og polyester i dag. Men først må jeg prøve å høyne arbeidsbordet, blir ikke bedre i ryggen av å stå bøyd en hel deg.

Innsugs kanalene skal jeg begynne på i dag, da dei er ferdig bonet og klar for slippmiddel. Tar en tjangs på at det som er lakket med billakk, ikke trenger så mange boninger smiley

Underkåpen var ikke klar på lakkverstedet, det var en liten missforståelse. Jeg har vel ikke forklart meg godt nok ?

Så blir det å bestille inn mere Carbon, og reise av gårde for å handle inn nytt kjemikalie. Epoxy sitter for godt fast i formen, da det ikke blir brukt Gelcoat sammen med Carbon. Og polyester går ikke sammen med Carbon. Det er vartfall sånn jeg har skjønt det, så da blir det å handle inn et nytt produkt som har både polyester og epoxy sine egenskaper.

Får selvsakt ikke kjøpe dette av produsent, da jeg ikke er et firma, så da må jeg be pent å å få kjøpe av et firma som bruker dette stoffet. Det skal ikke være lett smiley.

Og mopeden har også fått sitt, den er jo en trofast sliter så den er vel unt smiley

Ny bakdemper er viktig, så dei allerede gode kjøre egenskapene blir i varetatt 🙂 Sidestøtte skulle det bli, men hvor i huleste passer den da, her må det nok noe kreativ tenking til ?

Åpnere luftfilter og litt lettere vekter må også til, går i fra 5,0 gram til 4,7 gram. Da blir det forhåpentlig bedre drag i bakkene.

Og det var alt for i dag 🙂