Hallo folkens…

Tiden går, og jeg plastrer dag og natt, dette tar mere tid en jeg hadde drømt om. Men noe bra er det kommet ut av dette, nå kan jeg få blanke detaljer rett ut av formen. Så kullfiber deler som er støpt i form ser ut som “kjøpe” deler.

Hvordan jeg har fått dette til….jaja, noen hemliser må en ha 🙂

Nå er ikke denne delen støpt i annet en polyester, med noen tråder av carbon i seg smiley..Men blankt og bra blir det, og det slipper lett i formen.

Dette er den nye underkåpen men større oppsamlings kar, ferdig i formen. Så jeg håper jeg får laga noen i carbon når jeg får tid. Denne her skal selvsakt lakkes i den sedvanlige “kanari” gul, som alt annet.

Carbon innsugs kanalene er så smått begynt å bli ferdige, men dei er ikke mulig for meg å støpe i form enda. Så her må det slipes utvendig og lakkes med klarlakk.

Men framover går det, om stegene er små. Hvordan disse kanalene lages er også en “hemlis”……….smiley Men å lage formsydde rør i carbon, det var ikke enkelt det 🙂

Etter så mange år med prøv og feil, da er det greit å ikke lære bort alt,eller ? Men noe kommer nok ut, og mine nærmeste venner, som pleier å hjelpe meg med løp etc. dei får nok vite mere 🙂

Så snart er det tilpassing av kanalene, og lage adapter i fronten på kåpen for kanalene, så dette håper jeg at jeg er ferdig med om noen uker…