Her bygges det, og det grubles…..ikke alt gir samme avkastnig.

Nå kommer jeg endelig med litt nytt ( Paul ). Motoren har fått et problem, så den må til doktoren i Trier, og det i mai etter treningen. Den skal den bare kjøres noen få runder for å teste ymse saker, så då må Honda saken få duge resten av helgen 🙂

Luftinntakene………………… kan vel nesten skrive bok om dei, ikke helt ferdig enda, og et har vridd seg i formen ?

Det må gjøres endringer i innfestningen, og inntaket i fronten er på gang om “allah” vil 🙂 Første prototype kommer ut av formen i morgen. Sliter noe med en eller annen speditør, eller om det er Toll vesenet skal være usakt, men vakum folien som jeg så sårt trengte NÅ, den er retunert til Tyskland… enda den er betalt.

Den nye starteren er ferdig, å det i aluminium… for å få ned vekten i hengeren, og at den er lettere å handtere for en aldrende skrott. Og håper at den er solid nok for Monoen, at den ikke gir opp rett før løp ?

Når er det kommet en skikkelig depot støtte til min Harris Mono 🙂 Fikk denne laga hos Harris i England…

Nye styre kroner har jeg fått laga, mangler kun bolten…. som svever rundt i posten et sted smiley Er det samme firma som har fanga vakum folien ?

Håper den kommer etter påske, så jeg får montert hele sykkelen…..

Lakking fikk jeg også gjordt i dag (på en helligdag, kanskje det er grunnen), var noe usikker på været, om det kom regn eller ei, allt må lakkes i en hjemmelaget lakkboks i garasjen, og henges til tørk i et annet rom i huset. Det gikk bra angående regnet, men skal ikke påberope meg noen fagkunnskap innen lakk smiley

Da er det bare å vente på bolten til styrekronen, og at lakken blir så tørr at alt kan monteres på Mono og Honda, bare mindre saker igjen på luftinntakene på Monoen….ser nesten lyst på det nåsmiley

Og så er EG så godt som ferdig,og det er syklene også. Fargene ble ikke helt like, grunnen kan vel være grunningen på noe, og at det ble blandet en ny boks for i år.

Luftinntakene i fronten sammen med rørene passer ikke helt, og feilen er funnet…feilmontering som ikke er mulig å rette på, hullene er allerede laget i begge sete delene.

Så da er det bare å begynne å pakke, finne fram alt… og da mener jeg alt som må til for en helg på våler.

Så da er det å håpe at begge syklene og mannen er like hel til høsten 🙂