Da er sesongen over for min del.

I år skulle det det bli billigt, men jeg tok feil som vanligtsmiley Først røyk eksosanlegget på bilen, så røyk kjøleskapet i bilen, så var det motoren på Monoen som vak slutt, så klarte jeg å ta en salto på Våler. Den saltoen kom vel av overmot smiley, eller kanskje dumskap. Men bra tid ble det på vått, og en meget glatt bane på Våler.

Søndagsløpet gikk bedre, da ble det en 5. plass som er mye billigere en en null, med mye skruing attåtsmiley. Monoen fikk mye juling, og det var forsatt etterdønninger etter velten fram til første løp i Mo i Rana. Altså skruing og testing i 3. dager på ACR.

Helgen på ACR var for min del mye biligere en Våler helgen, sol hadde vi også. Det eneste jeg skal teste på trening på ACR, i august, er et annet bakdekk, for den typen jeg kjørte på forsvant som dugg for solen.

Takk til alle som har hjelpt meg i sommer, på banen og hjemme. Norske som Svenske venner.

Har ikke tatt noen Race videoer i år, men litt fra trening, og fra bilturen til og fra ACR.

Som er turen til ACR <!–
WriteFlash('’);
//–>

Som er fritrening på ACR<!–
WriteFlash('’);
//–>

Som er hjemturen fra ACR

<!–
WriteFlash('’);
//–>