Det skjer da litt, om ikke så mye.

Vakumstøyping av større saker, med mange utsparinger, det er ikke mitt fag enda. Det ble ikke helt etter mitt ønske, men vet jo hvorfor da.

Carbon fiber er ikke mye strekk i, å få det til å passe i så mange utsparinger, på en gang…her må det tenkes nytt.

Og sånn ble kåpen i ferdig utførelse, og takk for at bilder lyger 🙂

Og så er jeg igang med et prøve prosjekt, med å ta kopi av bakerste delen av sittedelen på Monoèn. Her må formen deles i to, altså støpes i to halvdeler som monteres sammen etter støping, bare håpe at delinga er på rett plass.

Nye bremse fester er også kjøpt inn, laget via en god kamerat i Sverige, som også kjører Mono. Han knakk også et bremsefeste i 2010, om jeg ikke husker feil. Så nå har jeg to sett ireserve også 🙂

Så har jeg kjørt med termotat for første gang på Monoèn, dette fungerte fint, men var bare laget sånn midlertidigt. Så nå er termostat huset omarbeid, og nytt rør sveist inn, så at vinkelen til radiatoren blir rett. Venter bare på støpte siliconslanger som skal monteres.

Nye innsugs rør for luften til motoren, er også igang, formene ferdig maskinpolerte. Så nå gjenstår det bare en uke med hånd polering, så er dei klar for første avststøpning. Håper alle vinkler etc. passer no.

Tilhengeren måtte også ha service, så nå er det nye bremseband på alle hjul. Ny demper på draget er montert, og nytt drag med en form for brems er montert.

Det siste for at tilhengeren skal være roligere etter veien.