Da er jeg kommet til dag to, som har vert hele dager. Litt sol i dag, men fortsatt over 30 varme.

Sovingen har det gått trott med denne gangen, ikke helt i tids modus enda.

Denne dama deler jeg leilighet sammen med, om noen var i tvil om jeg klarte å finne meg en dame her smiley Her har jeg det bra, og blir vel mere og mere i dette landet. Om ikke alt er som Norge, så har det sin sjarm. En må bare akseptere det eller bli hjemme, noe mange skulle tenkt på uansett hvilket land dei er i smiley

Og så et gate bilde, i en rolig periode, trafikken er vel heller laber når bildet ble tatt.

Mobilkraner er saker, her med sikker stilas for arbeiderne og støttelabbene nesten helt inne, men sikkerhets systemene er sikkert i ordensmiley

Og løfteutstyret ser ut for at er underlagt en særdeles streng kontroll…….. eller ?