Da er jeg i karon, og sitter i leiligheten……….. fremdeles via mobilnettet. Her var jeg lova internett når jeg ankom, det orerrasker ikke meg at noen har “glemt” det 🙂

Her er “hengekøymannen” i sitt rette element, dette i den gamle hengekøya, bilder av ny seng kommer senere. Dette er broren til kona, snill og grei, hjelper med alt når du spør.

Her er det svogeren til kona som sjærer hodet av en and, med sløv kniv. Anda hang etter tau surret til føttene, i noen timer for avliving. Er liksom ikke så humant som hjemme. Og anda og høna som jeg kjøpte, skulle brukes til party for oss…….. der må jeg ha misforstått IGJEN, såg hverken noe til høne eller and, ei heller pengene 🙂

Det er fortsatt noen bilder fra Lop-Buri området, og turen til Bangkok som ligger på vent, til et bedre data nett er etablert. 🙂