Fortsatt i Karon, og det kommer fortsatt mere bilder fra nord ( Kokcharoen ), er det nærmeste jeg kommer når det gjelder korekt steds angivelse, noen har vist vært på Google Eart og sjekket :-))

Nå kl. 12.30 lokal tid, så har jeg 33. varme i leiligheten, det med gjennomtrekk 🙂

Min venn “hengekøymannen” er strålende for nøyd med den nye hengenkøya….Mere glad mann skal en lete lenge etter. For 200 Bath kan en virkelig bli så glad, noe å tenke på, når det gjelder egne barn, hvor kravstore noen begynner å bli…….. da tenker jeg generelt på oss i Norge.

Orden og renhold, det er noe en kan prøve å lære vekk, der er vist like lett som å få en gammel hund til å lære å sitte.

Jeg setter fram bosskorger etc, og prøver å forklare at dette med mat, og matavfall er med på å forsøple hele landet, og ikke minst rotter og innsekter, trives veldig godt med denne holdningen til mange Thaier. Nå er det riktig nok kun appelsinskall på bildet, men jeg plukker alt fra dette til rene matprodukter.

Det er staten sitt problem sier mange, men da må dei jo først betale skatt 🙂

I alle mine år har jeg vært fasinert over hva enkelte får til, og dette med rokkering(er) har jeg også prøvd, men på mitt skrog detter dei bare rett ned……. mens Nadia ( datter til konas bror ) får det til med to stk, lett som bare det..Og dei svieva fort rundt også.