Som nevnt før, fortsatt bilder fra nord, via mobilnettet……… her rir en ikke samme dag en saler, kanskje ikke samme året heller 🙂

Fisk til tørk og råtning, sammen med garn og dagens klesvask…….. er liksom ikke likt som hjemme.

Og det er vel derfor jeg trives, mye å lure på, og enda mere å bli forundra over.

Ene broren til kona er frisør, og renoverer sin lille salong / bopel selv. Har har det travelt da han gjør det meste selv…. det tar på å bygge og renover det vet vi alle.

Men jeg ser ikke at han sliter så fælt, denne dagen flyttet han tre bøtter med jord, fra ene siden til den andre på huset, og da måtte jo mannen ta seg igjen, det skjønner jo alle………….. Thaiersmiley Så her ble han liggende å røyke resten av dagen, når han ikke spiste maten så mamma laga til han 🙂

Her er det også noen som spiser, skjelden har jeg sett så mange av denne arten samlet på ette sted, men så var det full servering i lyset over leng tid.

Sånne dyr er jo greie å ha i huset, tar for seg det meste av innsekt, og i leiligeten har jeg også flere, fra bittesmå til normal størrelse..

Eller så har jeg vært å snorkla litt i dag, prøvd å filma litt nede i sjøen, om dette blir bra det vet jeg ikke enda. Film snuttene jeg lager til blir ikke servert her før jeg har god tid…….. hjemme med stor PC i hjemmet på Stord.

Elleees…….. 35 varme og litt vind :-))