Da våkner jeg atter til en fin dag her sør, 28 plussgrader på rommet, er vel ikke det dere i Norge har på soverommet om morgenen ?

Bildene kommer fortsatt fra nord, og der kan det også regne, noe dei fleste har fått med seg i løpet siste høst. Fikk ikke dette regnet med på video, da noen pluttselig hadde låst en dør, hvorfor skjønner ikke jeg. Dette er den gamle byggemetoden her, og det skjer faktisk det samme her som hjemme. Vann og treverk går liksom ikke så godt i lag, og når en da har sultne småkryp i tillegg, da går det sånn. Og dette med orden og bossbøtter, det vises på dette bildet også…….. en liten sneip der også 🙂

Her er nesten hele familien samlet, den mannen som sitter i midten er den eldste broren, og det virker som han har mere tråd i dette med hvordan en får fatt i penger.

Han hadde en utolig orden på sine papirer, hvilken bonde som skyldte han hvor mye, hvilken dato dette var utført etc.

Denne karen fikk jeg troen på, så kanskje går inn på en deal med han senere i år. Etter hvert som jeg gjør noen inngrep her nede så får dere vite det. Om det er kloke valg jeg tar, det vil tiden vise………. har ikke alltid tatt dei klokeste valgene i livet smiley

I dag blir det å få tatt kopi av pass og en del andre papirer, samt ta bilder av egen knott. Dette er en del av prosessen får å få sertifikat på bil og mc i Thailand. I morgen tidlig blir det legeattest, vist den er like seriøs som resten, da klarer jeg vel den 🙂