Da er billedserien fra Nord over, nå begynner turen nedover. Her er det ikke det Norske Biltilsyn, og deres strenge regler som gjelder, her er det bilens kapasitet som gjelder, det være seg vekt eller volum.

Denne lasta blir jo noe kilo uansett, halm etc. veier også sin del.. Eksos forurensing er vi så opptatt av i Norge, og diesel i særdeleshet…her ryker det så svart at dei gamle damp lokomotivene blir misunnelige….

Luftfilter er nok ikke byttet hver dag, ei heller full forståelse for dette med rett valg av gear..Det kommer ikke så tydeligt fram på bildet, men denne såg jeg i mange minutter, inne i en svart røyk sky.

Veiene er ikke alltid like svingete som hjemme, helddigvis. For da hadde det nok vært enda flere uhell. Minibussen ( forstørra Hia Ace ) skal bare ta 13 passasjerer, denne turen var vi 20….Og siste 2. ukene har det vært 3. alvorlige uhell med desse bussene. Og når en sitter på, så skjønner en hvorfor…smiley

Det kommer ikke så godt fram på bildet hvor lange rette strekk det er, men dei som har mot, dei kan lett teste sin toppfart her, og håpe at veien er fri for kuer, traktorer etc.

Ellers så har dagen i dag gått med til innkjøp av mat, og en legesjekk for fører kort. Jeg kom til hos legen etter en liten time, og var der inne vartfall i 45……………… sekunder. You from Norway, yes…. epeletik ore other illness…no…Ok you are okey and give 100 Bath. Og det var det.. frisk som en fisk, det var det jeg viste..:-))