God morgen kan jeg si, opp før hanen til naboen i dag…

Turen videre ned til Bangkok gikk med minibuss, for så å gå over til taxi, den siste tok oss til flyplassen.

Veiene er jo på det jamne bra, brede og fine. Men hvilket felt som er det raske, og hviket som er for saktegående……… det finner jeg ikke ut av. Tror gjerne at det er der det er ledigt en kjører fortestsmiley

Og dette med later ( senere ) er det spor av i hele Thailand, her er det et veiprosjekt som ikke er ferdigt. Det såg ut for meg at det er mange år siden dette ble laget, og det er fundament etc, for denne veien som strekker seg over mange kilometer, om det ikke er mil ?

Flommen som var i Bangkok har vel dei fleste fått med seg, og hvor mye vann det har vært her skjønner vel ikke vi før vi har opplevd det.

Vannet har vært opp til merket dere ser på muren / kjørebanen til venstre, og foran bien som er bakerst, i takhøyde på denne. Og denne veibanen som jeg er på er faktisk et par meter over der folk bor, og hadde sine eiendeler, så som hus med innhold, biler etc.

Så flommen som vi pleier å få på østlandet, det tror jeg er småsaker i hennhold til dette. Det vistes over et enormt område hvor flommen hadde herjet. Beklageligvis ikke så lett å få på bilde, når bussen har liten tid smiley