Da skinner solen fortsatt på meg her nede, og selvsakt dei andre også. Å kjenne varmen på hele kroppen uten å ha andre klær en stuttbrok….. det trives jeg med.

Men vi forsetter billedserien som fortsatt er på retur fra Nord i Thailand, nå er vi kommet ombord på flyet fra Bangkok til Phuket. Jeg er egentlig ikke noe flyreiese mann, kan ikke påberope meg noen lang erfaring, men noen har tydligvis reist mindre en meg med fly, og det skjønner en jo også. For lønningene er jo ikke så høge her.

Neste bilde sier litt om dette å “spjåke” seg ut. Vet ikke om alle vet hva ordet betyr men det å pynte seg / sine ting så at jeg syne det blir overkill.

Hvor stor dynamo er det på en sånn scooter….. maks 100 watt`s dynamo ? Ikke vet jeg men en ting er jeg sikker på at her er det mye mere lykter, en det er strøm til 🙂

Dama på overstående bilde er en nabo som bor under oss.

Her er det bakgården som skal ryddes, dei fjernet en del palmer……… kanskje dei ble solgt på rot for å brukes en annen plass. Hva vet jeg som ikke kan snakke Thai…

Uansett så for dei med en 6 – 7 hele palmer med rota på, så dei hadde sikkert en plan.

Vi er nå tilbake i Karon, som dei to nederste bildene tilsier, her blir jeg til hjemreise i mars. Internett er jævla nærme nå, fått huseigeren på gli, så nå er det kun å skrive kontrakt med Internett selskapet som monterer…kanskje til helgen……..:-))