Her har mye av dagen gått med til nornorsk språkbruk, grunnen er vel min manglende kunnskap om data. Telefon og PC ville ikke samarbeide, så hva jeg eller PCen har rota til vet ikke jeg, men jeg måtte søke hjelp hos husverten med lån av internett, så at jeg fikk innstalert dette på nytt….. som vistnok heter drivere, og ordet stemmer siden dei nesten har drevet meg til vannvidd i dag. Så på formiddagen ga jeg opp alt, og for på standa, og nytte noen timer under en parasoll, med kun vann til leskedrikk:-)

Så nå først i kveld lokal tid er PCen oppe å går, og det er faktisk jeg også 🙂

Fikk tatt et stemningsbilde av en stor figur som nesten ligger nede ved stranda. For dere som er kjent så ligger den ved sjøveien mellom Karon og Kata, men på Karon siden.

Så må en jo ha mat, og da er jo det lokale markedet det beste kjøp på pengesiden. I Norge tror jeg ikke dette hadde gått for mattilsynet sin del, ikke alt ligger på is. Så fisk og kjøtt i 35. plussgrader, er vel kun å anbefale om en er treg i magen. Men for å ha det sakt, jeg har faktisk ikke blitt sjuk en eneste gang av det som er handla der, så det er kanskje ikke så galt som det ser ut……… og lukter 🙂

Frukt og grønnsaker er helt fortreffelige, det meste er godt. Og chili er jeg jo blitt mere og mere glad i, men å dosere så som dei lokale gjør, det kan jeg bare glemme.

Ordet “later” har jeg jo brukt før her, og det stemmer på alt for mye saker, som denne bygningen.

Her er det på vett på penger, eller stoppet opp av en annen årsak. Litt trist å se så mye uferdig her nede, det minner faktisk om Spania på den måten.

Ellers så har dagen gått med til å ordne konto i en Thai bank…. som kan være bra å ha, da kan jeg styre mine egne saker på en annen måte…….. tror jeg.