Dagen i dag har gått med til å skaffe sertifikat for bil og MC………Testen der er noe avkortet da jeg har internasjonalt sertifikat fra før, og fikk med meg et skriv fra den Norske Ambasaden i Bangkok.

Her vises testen først på TV, med tekst og tale på Thai, så det gjelder å følge med….. Testen består i å sitte på en stol med foten på gasspedalen ( ingen clutch), og når det røde lyset tennes så er det å bremse, og går dette raskt nok to ganger, ja da er den testen utført.

Test nummer to er trafikklys med dei ordinære tre fargene, her skifter dama vilkårligt så det røde er pluttselig nede, og kan en si hvilken farge det er hver gang, uansett om det er oppe eller nede det lyser, ja da er ALLE testene bestått, og det er bare å vente på sertifikatet.

Ellers så det bilder som er tatt tidligere, og legges inn i serien “later”, egentlig tris å se så mye halvferdige bygg.

Og kildesortering finnes på en måte, altså at privatfolk henter papp, plast og glass ved visse samlings punkt. Dette fungerer veldigt bra, men hva hjelper det når det er for langt å gå…..tror pinadø det er flere hundre meter.

Så på grunn av den lange gangavstanden så er det enklere å brenne alt i hagen ( gårdsplasse) Her brennes alt om det er spraybokser eller plast, og det er jo veldig synd at folket selv forbruker sitt eget land til di grader med søppel og forurensing.

Voksne dyr er det over alt, og det forkommer at det er noen som leier seg en tur. Selv ser jeg ikke vitsen da det er skummelt nok å kjøre scooter 🙂

I dag ble det altså ikke tid til stranden, så jeg får heller ta en tur til Kata Grill, der det er en Nordlending som driver. Må se om det kan ordnes noen dealer der :-)) Ikke har det vært noe særligt med sol heller, så det blir det sosiale i dag.