Da er det ny dag her….og den kommer hos dere også der oppe i kulden.

La inn et bilde i går om kildesortering, eller rettere sakt mangel på det. Latskapen lenge leve heter det vel, og det gjelder enda mere her en i Norge. Og enda så trives jeg veldig godt, jeg som i alle år har vært et ordens menneske, alt på fast plass og reint, det er det jeg liker. Eller skal vi si har likt….Nå er jeg vartfall på omstilling, fra det gode til det verre. Faktisk lettere for meg å bli lik Thaiene, en at jeg skal oppdra hele Thailand ..

Og her er bildet av ferdig sortert boss……. eller fjernet boss heter det vel. Søppel berget som ble brent var større en vist på forrige bilde. Følte det ikke var rett å ta bilde av det når folket såg på, kunne vel oppfattes veldig feil, eller rett smiley

Mye rare kjøretøy her, ikke alt like fint utført men det kommer vel av mangel på resurser, er ikke lett å bygge noe pent uten vektøy, deler, materialer og penger.

Så ut fra forutsetningene så er jo dette MC-bygget bra.

Her blir det skrevet under på en kontrakt om kjøp av Spa og massasje salong, faktisk er det en av dei peneste jeg har sett i området. Jeg innspiserte selvsakt reholdet og innholdet før jeg sa ja, til og med toalettene er pene og rene. Og ikke så mange kan skilte med Sauna, Steam- bad, og boblebad. Men så er det vel ikke så mange som spør etter det heller smiley

Huset inneholder en så lenge 4. stoler for manikyr, pedikyr (vet ikke om dette er rett stavet ), men det må inn 5. stoler, for det er best for Budda.

Det kommer bilde av dette senere…..

Det er 9. stk. rom litt lenger bak i lokalet, som er for alskens masasje og ansikts behandling, for dei som måtte trenge det, ( og salg av sex blir ikke godtatt her). Det har jeg gitt beskjed om, så blir det oppdaget så er det fyken tvert.

Og det siste jeg har sakt er, det skal ikke reklameres på Russisk utenpå vinduene, for jeg antar at Russere som har penger og råd til Spa og masasje, også kan lese litt Engelsk.

Russere…….. mye krangel i området i det siste, dei bestiller mat og spiser opp alt, nekter å betale da maten ikke var god ? Tar Taxi fra flyplassen og hit til Karon, og mener at 100.- Bath er nok, prisen i høysesong er fast og er på 790.- Bath. Det samme på stranden, gjør ikke opp for seg og er direkte uhøflige..Synd for dei som lever av turister.