Kvelden i går skulle jeg slappe av i leiligheten, jaggu sa jeg avslapping……….huset invadert av digre pisse maur, så jeg var morder på heltid og ingen hjelpemiddel, dritt egentlig….

Feiebrettet ble nesten helt dekket, her på bildet er jeg kommet halv veis med drepingen av maur. Og pluttselig ga dei seg, om det ikke var flere, eller dei var lei vet jeg ikke ?

I dag har dagen gått med til litt huslige sysler, eller vedlikeholds sysler. Hullet i veggen som ble laga for Air condition, var ikke noe vakkert arbeid. Utført av den lokale rørlegger, han var ikke flink med det heller. Så i morgen blir det vel å støype / pusse i begge ender, da jeg i dag har limt inn et 4″ plastrør i hullet. Etter det må det lages spjeld og males, speldet tror jeg at jeg framskaffer i Norge eller lager selv, for her er det helt ukjent med en sånn finish.

Nabo resturangen er en artig sak, har nevnt det tidligere på fjesboka. Her er det så at en får en grill på bordet, som har vann i yttersirkel. Grille kjøtt etc. gjør en i senter, og grønsakene kokes i ytterkant, her kan en spise så mye en orker for ca. 150.- Bath. Det er alskens typer kjøtt og grønnsaker, så utvalget er stort.

Her er det grillene som klargjøres for kvelden, litt vifte hjelp så er det raskere klart. Og mater er faktisk veldig god.

For dere som mangler sidevogn så er nok denne til salgs. Om den er pen på en BMW eller Gold Wing er jo opp til øyet som ser….jeg for min del holder meg til den gamle Speedline vogna .

Alt selvsakt laget av ypperste Thailandske kvalitet som er å få av armeringsgjern. Er ikke noen vogn for hastighet, men sikkert grei til å frakte noe i…dette er en standard vogn i Thailand, og jeg er imponert over hvor mye dei kan få med seg.

Her inne i røyken er det en pumpestasjon for septik/avfalls vann, denne trodde jeg det var fyr i…og før jeg fikk stoppet og tatt bilde var det røyk i hele området.

Men det var ingen brann, bare noen kjemikalier som dreper mosqito etc, så det er sikkert helsekost å puste inn, tenker da på dei som har bedrifter i nærheten.

På stranda har jeg også vært en tur, faktisk ligget i sola for en gangs skyld. Holder meg for det meste under parasollen så jeg slippe å bytte skinn så ofte.