Jeg skriver alltid dagen i dag……… kom pluttselig etter med at det meste jeg skriver om, var jo i går. Lurer på om at jeg en dag….var full i to dager 🙂 Men det siste er ikke tilfelle, skulle jeg vært svimmel hver dag så hadde vel ikke kranføreren blitt så gammel–æææhhheee eldre.

Bildet er fra en vanlig aften litt ned i gaten her, og i forhold til dette så bor jeg på landet. Har jo hovedveien ca. 100 meter fra leiligheten, så støy er faktisk ikke tema, da Air-conditon støyer mere en trafikken, og det er svært få sjapper som spiller høg musikk i området.

Denne smilende karen er strand-gutten som ordner med solsenger i det området jeg liker meg, som er rett nedenfor rundkjøringen. Han er alltid smilende og hjelpsom mot Skandinaver.

Og spør alltid på nesten Norsk hvordan du har det, og sier, ha det så bra når jeg går…han har skjønt dette med service.

Flott strand er det så det rekker, er kanskje et par kilometer lang ? Mye russere er det selvsakt her også, mange er ok, men å si at dei er hyggelige er å overdrive. Jeg for min del har funnet en del venner fra Åland, og av en eller annen grunn så blir jeg liggende under flagget deres hver dag.

Desse Longtail båtene kan en kjøpe seg turer med, artige framkomstmiddel, litt bil og litt Reodor Felgen patent.

Skikkelige og trivelige folk er det stort sett over alt….synd en ikke kan si det om alle. Har også møtt på en Nordmann som skulle kjekke seg på andres bekostning, men det satte jeg lett en stopper for. Vil jo ikke at det Norske folk skal få dårligt rykte.

Nå er jeg ikke av dei bruneste her nede, det er jo helt sikkert, (altså utvendigt), og tror det gjelder innvendigt også 🙂

Noen er så lyse i huden at det er imponerende……… kunne brukt samme fargen til veimarkering en mørk natt……

Støypinga er jeg ferdig med i dag, var jo ikke store jobben men det måtte gjøres. Greit nok at det er muligheter for småkryp å komme inn, men dei større må gjerne være utenfor for min del, unntaket er jo dei små nusselige som spiser innsekter. Det er jo for husdyr å rekne, har faktisk et par stk.som bor bak det ene kleskapet, og her får dei bo så lenge dei oppfører seg pent 🙂