I dag…….. altså i går startet jeg dagen med å snorkle, reiste til en strand jeg ikke har vært på før, i håp om klarere sjø for å ta bilde under vann ( sjø ). Men den gang ei, like uklare bilder her, grunnen kan jo være et variabelt saltinnhold og partikler. Det som var komisk var at det var mengder av bitte små fisk som fulgte meg hele tided, kanskje dei trodde jeg var en hval ? Vet ikke om dette vil vise på bildene, det vil jo tiden vise.

Forskjellen på denne stranden og den i Karon var mengden av Itaiensk talende folk, faktisk ganske mange etter det jeg oppfattet, da jeg gikk hele stranda over. Etter denne seansen ble det en tur innom det Tyske bakeriet for å kjøpe et par ferske rundstykker til frokost. Godt med annet en ris inni mellom, ferske rundstykker med smør og Edamer ost…. det var pinadø godt.

Minuset her er at ost etc. er steindyrt…….. etter Thailandsk lønns nivå, men jeg står vel i det vil jeg håpe.

Så har jeg fått åpnet egen bank-konto i denne banken, det var ikke lett, men det gikk med nok medbrakte papirer og pass, og konas hjelp. Beklager der hjemme, men finner ikke Sparebanken Vest noen plass, så da ble dette alternativ nummer en.

Uttaks kortet eller hva en skal kalle det ( Visa kort ? ) dekker også en del ved trafikkuhell, og det er vel ikke dumt å ha……… det vil dere se på videoer senere, når jeg har vært på Stord noen dager, det tar tid å redigere og legge ut på nett.

Å fiske opp fotoapparatet mens en kjører scooter er ikke alltid like lett, og da i tillegg ta et bra bilde med venstre hand. Fotoapparatet er jo designet for å ta bilde med høgre hand………. men til saken. Hjemme hadde vel ikke Biltilsynet godtatt denne lasten, den er sikkert ikke så tung, men tyngdepunktet er jo noe høgt…….. eller hva synes dere..

Mange rare og vakre blomster er det også, denne fant jeg på baksiden av et bygg, mens jeg ventet på ei som handlet blomster til å ha utenfor jobben. Det meste er jo grønt her, men noen friske farger er det innimellom.

Sidevogner er ikke det samme som hjemme, ikke en gang på primus treff ser en så mange rare farkoster som her. Denne er vel for å frakte sjefen, eller kan det være svigermor ? Sete typen er vel kopiert fra T-Forden, der det ble kalt svigermor sete.

Kvelden blir vel å tilbringe på et hjørne nede i sentrum, sammen med noen “voksne” møringer, som så langt i fra oppfører seg slik, dei spanderte til og med øl på meg i går, så da blir det min tur i kveld. Og det gjelder å kle seg rett…….. T-skjorte, stuttbrok og MYGG stoff, det siste er vist viktigst.