Dagen i dag har vært rolig, ikke noe særlig med sol. Neste så det føles kaldt da det kun er 29 grader her i leiligheten nå.

Var en tur bortom en god venn fra Tyskland som har vært skikkelig heldig når det gjelder hus. Leiger et rimeligt stort hus oppe i en skråning, utsikt til sjøen og to flotte terasser. Og kona hans er veldig glad i blomster som tydelig kommer fram på bildet. Jeg har gitt klar beskjed til Peter at om nabohuset blir ledigt, da leiger jeg det tvert.

Dei har stue, vaskerom og toalett…… kjøkken og gjesterom, gjesterom og soverom har begge ferdig innstalert air-condition. Alt dette for under 15 000 Bath, innklusiv strøm og vann pr. mnd.

Her er det lille stykke arbeid jeg har gjordt for min lille portable Air-condition, det som den gode håndtverkeren hadde utført orket jeg ikke en gang å ta bilde av. Makan til slett arbeid skal en lete lenge etter, til og med her nede.

Nå er det bare å finne rett farge så det stemmer med resten av huset, vil jo gjøre en god jobb, jeg trenger jo ikke ta etter alt Thaiene gjør 🙂

I Norge så bruker jeg det meste som er tilgjengelig av sikkerhets utstyr når jeg kjører motorsykkel, og ofte av veldig god kvalitet også. Her har jeg tatt til meg det Thailandske kjøreutstyret, og gjort som hjemme, kjøpt hjelm som er mye bedre en snittet, her nede, således gjelder det kjøre skoene 🙂

Kan bruke sånt her da trafikken er avbalasert, og alle tar hensyn………… i ræva. Her kjører dei gjerne over deg for å komme først fram til lyskrysset, der jeg passerer dei igjen…Trafikkkulturen tilsier at en burde kjørt med fullt racingutstyr, og da i tillegg inne i et pansret kjøretøy. Den lille erfaringen jeg har fra Racing hjelper meg mye, det tror jeg varfall selv.