I dag blir det noen bilder fra det jeg har svidd av mine penger på, om det kan kalles en innvestering vil tiden vise. Jeg legger vartfall ikke mere penger i saker her, en jeg har råd til å tape. Er vel som å spekulere på Børsen for en sånn som meg, det kan gå begge veier når en ikke har peiling.

Her er to av dei ansatte, og kona. I dag så jobber det fire personer der, pluss kona som hjelper til når det er behov. Og det har det faktisk vært hver kveld siden “vi” overtok. Grunnen for salget er at dette ekteparet som stod som eiger og driver, hadde overtatt er stort entrepenør selskap her i Thailand, og hadde dermed ikke tid til dette. Det var faktisk folk som ville betale adskilligt mere for dette, og takk for det at selger hadde sansen for kona og meg…dermed fikk vi det noen 100 000 under det andre ville betale.

Det er mange bokser for allskens type kroppspleie ( untatt sex)… har nevnt det før og det er så mye saker som heter så forskjelligt at jeg henger ikke med…men “allovela” massasje er populært….. i Norge kaller vi dette gjerne for Alovera, men her blir R,en uttalt som en L, som i så mange andre sammenhenger. Så da vet dere hva jeg heter ………:-)

Etter jeg fikk fjernet noe av reklamen på utsiden av vinduene ( bla. Lady Spa ) så er det like mye menn som damer som benytter seg av dette..

Og den røde scooteren utenfor er min……. 125 ccm er rikeligt her.

Og for hver kunde som kommer så er jo jeg fornøyd… og betjeningen / arbeidsfolket er jo skikkelig trivelige damer. Og siden vi ville ta damene med på lasset så var det også lettere å få kjøpt denne salongen. Har kun slitt med at dei kaller meg BOSS, og går duknakket forbi “sjefen” , dette har jeg nå fått bukt med, kall meg Lågel, det er jo det jeg heter her 🙂

I gar kveld måtte jeg sette meg på terassen og bare nyte regn, lyn og torden. Når det ikke regner hele dagen, ei heller hele natta så er det jo greit. Her har det stort sett regnet på kveld/nattestid ( i Karon), og det frisker jo opp luften. For å si det som det er, her slutter det å regne etter en stund, hjemme etter noen uker…og så kan en sitte ute i stuttbrok å nyte det, uten frostskader 🙂