Da har jeg endelig funnet ut av dette med PC problemet, eller skal en si at nå er det i orden, og helt sikker på hvorfor er jeg nok ikke 🙂

Her sitter jeg en kveld for meg selv og bare nyter…..spagetti med kjøttsaus og en pils, helt mutters alene og trives med det. Det finnes dager og kvelder en trenger litt fred, så en får samlet tankene, vartfall begge to 🙂

Så kom det er skikelig regnskur igjen, og det rensker godt opp. Her på dette gjørnet sitter jeg av og til sammen med to eldre herremenn fra Norge, så her blir det løyet en god del, kan jo hende en slår en skrøne og tar en øl men en venter på at regnet skal slutte, noe det gjør her.

Turister finner vist på dei mest utrulige saker, så når jeg var å leverte en brukt pils så jeg dette. Hva ligger til grunn for et sånt skilt tenker jeg da, er det folk som står på kne, og bruker spyleskangen for hekken, til dusj ? Ikke vet jeg, men mange rare mennesker er det, og når en ser sånt tenker jeg at jeg vist ganske normal.

Her er det en av dei tre personene, som skulle reparere Air-Condition på jobben til kona. Og dette er typisk Thai, er det en telefon eller et TV i nærheten, da detter dei helt av. Fullt på høyde med fotball idiotene som glemmer alt rundt seg, når det er fotball på TV…:-)