Da sitter jeg her igjen, med en liten XO for helsens skyld. Det er det dei sier til meg, dei som er eldre og har reist mye, en Cognac til frokost er sundt. Og en skal ikke kimse av erfarne folk 🙂

Det er sikkert mange der hjemme som tenker sitt ang. meg og mange andre som finner seg damer i Thailand……. der har vi enda en gammel gris…og jeg skjønner det også til tider. Når mannen er skikkelig gammel, og knapt kan sette egne bein. Denne karen her sliter med å gå på flate veien, og har dame på ca. 25 år. Jeg såg dei forfra først, så jeg tipper han er ca.75. år, og for dei som kan litt hoderekning ( jeg brukte kalkulator ), så blir det så godt som 50. års alderforskjell, om jeg har tippet alderen rett. Nå er det ikke noen bestemor jeg heller har funnet meg, og aldersforskjellen er 2. år mere en det var mellom meg og en jeg har vært gift med. Jeg synes det da er greit, men hva dere tenker, ja det er jo opp til dere 🙂

For oss så kalles dette mopeder, det er det faktisk ikke, det er 110ccm eller 125ccm. Går greit nok og bruker ikke mere drivstoff en at jeg har råd til det. Denne mengden med scootere er jo mye for oss, på dette bildet kommer det med bare litt av en, av flere parkerings plasser utenfor et kjøpe senter i Patong.

Og du verden så mye en kan få med seg på en sånn farkost, for å leie taxi /Tuk-Tuk får jeg ikke lov til, det må jo spares. Så i går var vi til Patong, hadde en stor koffert med oss, som frua holdt fast, den skulle få seg nye lås. Jeg hadde ikke giddet selv å holde den på siden av en scooter i flere kilometer, men en liten og spe Thai klarer det.

Og i serien rare sidevogner har jeg denne i dag, her kan det sitte mange. Og hjemme har vi bilhjul og store dimensjoner på all innfestning, men får knapt ta med noe. Her er alt laget i armeringsgjern, og noen spinkle motorsykkelhjul. Og det går det også.

Siste bildet er tatt fra en koselig resturang og inn mot den travle sidegaten her i Karon, ikke så travelt på denne tiden av dagen, men det tar seg opp ut over kvelden / natta.

Koseligt sted der det meste selges, og det meste har en faktisk ikke bruk for. Altså mye drit som selges. som så ellers på ferieplasser.