Da er det igjen “gamle” bilder fra noen dager siden, dette er fra den dagen jeg fikk 2. stk. prøvedykk, som det vist kalles. Dei som fikk meg til dette er dei to personene som vises på bilde, dama er fra Norge og mannen fra Sverige, men bor i Norge.

Veldig trivelige mennesker som jeg har truffet mange ganger etterpå. Og jeg vil jo håpe og tro at vi kan treffes flere ganger, og at dei lærer meg mere om dykking. Dei tok et “advance” kurs, som vist nok er et påbyggnings kurs, for å komme dypere…. i havet..

På det ene bildet er det fem personer, den yngste fra Amerika, innstruktørene fra Australia og ei fra Norge og en Svenske, skikkeligt internasjonalt treff.

Dette fristet så mye at her må det kjøpes, og kurses… Bare det å komme en syv til åtte meter ned var jo en opplevelse på hvor mye fint det er, og så klart det er i sjøen. Da er det å vrenge lommeboka for å kjøpe utstyr til kropp og fotoapparat.

Fin lita strand vi dykka fra også, eller dei andre dykka, og her er dei på vei ut igjen.Jeg bare øvde litt på “grunt” vann… dei andre var vel nede på 15-20 meter. I dag når dette postes har jeg snakket med dei igjen, da har dei vært nede på 30 meter, og dei var veldig spent på dette begge to.

Jeg sendte med mitt video kamera med dei, så får vi se om det ble noen fine minutter der. Men som sakt før, film redigeringen må gjøres hjemme, i fred og ro…det tar enormt med tid å gjøre dette.

Har en ting å meddele, har en liten laptopp fra HP…….. ikke viste jeg før denne turen hva HP står for, men det må være : Helvettes Produkt. I dag mens jeg var ute å spiste sto PCen bare på for å lade en I-pod, når jeg er hjemme igjen så har den slettet Java som en bruker for å logge inn i nett banken, og en del annen info for morgendagens nettside ..Sånn har det vært fra dag en denne turen, den avinnstalerer og koser seg fælt. Så definisjonen blir å dumpe denne Dritt maskinen. På dypt vann…Da har jeg ikke så mye mere å berette i dag, men litt nytt lyt en vel finna på … te neste epistel :-))