Dagen i dag…altså i går. Da venter jeg på noen venner fra Norge ( dei jeg dykka med ), vi skl avgårde et stykke for å snorkle og nyte dagen.

PCen er som vanlig i sitt rette humør, den skulle bare vist hvor nærme den er å bli drept, sånn på skikkeligt. Banna PC. Har endelig ordna bedre nette, fikk kjøpe en “dings” som kopler meg til internett, og nå er det starks mye bedre…nesten gøy, så bra er forbedringen.

Hjemme og ellers i Norge og særdeles ute på jobb i havet, så er det sikkerhet opp og i mente, og ikke noe mindre når det gjelder stillas og forskalinger ( det siste i entrepenør virksomheter i land ). Store arbeidsplasser blir stadig innspisert av arbeidstilsynet, for gjerne å påpeke at her mangler det en sparkelist, eller at kontrollkortet er borte.

Her kunne jeg ikke finne noe kontrollkort, så jeg tror nok formannen får kjeft en av dagene. Eller er det kanskje ikke sånn her 🙂

Hva en skal kalle desse syklene vet ikke jeg, men det er bygget ut fra en aller annen liten sak, og du verden så mye fancy det er på dei. Se bare på svingarm bak i aluminium, justerbar støtdemper. Denne er nok ikke den mest oppstasa jeg har sett, det finnes elekoserte aluminiumsfelger, firestemplede bremse kalipere etc.

PS. Så en skikkelig barsking i dag ( rakk ikke ta bilde ), feit en knall med tattiser over det hele og “tysker hjem” i plast, på en liten scooter……… 8. nummer for liten til gubben.

Og mange av dei gå noe skikkelig, og støyer der etter, og tøft er det, det må jeg innrømme.

Her jeg bor har noen har laga til et lite stengsel i bunn av trappa, og opp til leiligheten, denne går selvsakt ikke igjen av seg selv. Det er ingen offshore standard på porten, så jeg satte på en bagasjestropp så at den lukker selv. Denne er for hunder etc, så dei ikke kommer opp hit jeg bor.

Og denne “gekkoen” hadde funnet det naturlig å slappe av her, kanskje den er minsunnelig på alle mennene i Thailand som har egen hengekøy…så her laga den seg sin egen hengekøy med svikt og bevegelse 🙂

Det var alt for i dag, og det nye nettsystemet gjorde jo dette noe lettere, og PCen var litt snill, en så lenge 🙂