Dagen i dag er overskyet, så om det blir snorkling, eller bare en rolig dag på stranden vil vise seg. Det ble en lang scootertur ( i går ) for å gjøre seg mere kjent, og noe jobb for massasje sjappa…

Det er jo noen her i “bygda” som har fått det til med massasje salonger, denne familien tror jeg eier flere salonger, og har også flere biler……….. av type Mercedes med tilleggs tekst AMG. Er faktisk ikke så mange i Norge heller som har sånne, og her har dei tre stykker.

Forventer ikke at jeg skal komme i den posisjonen, at det skal bli en sånn avkastning 🙂 Går det med et lite overskudd så er jeg fornøyd, og foretningsmann har jeg aldrig vært, ei heller hatt flaks med kjøp og salg.

Støm og stolper her nede er alltid like fasinerende å se på, noen må jo skjønne systemet vil jeg håpe ? At det lyser opp er sant, spesielt når det regner, så lyser det litt i trafoer og ellers i annet annlegg.

Tenk tanke på å være ortlig fyllesyk en mandag, og du skal finnet ut av noe her :-))

Sikkerhet er viktig, ikke minst det med å låse. Tror ikke det er mange låser her en skulle slitt med å åpne, nøkler av typen pressa blekk er det mye av. Noen hengelåser er jo bedre, så her hos oss er det en grei hengelås………men hva hjelper det når beslaget er montert på denne måten.

Lurer på om dei i det hele tenker når dei monterer sånt, er nesten sikker på at dette blir bare gjort etter informasjon, så det å tenke sjøl er vist en uting. Personlig så hadde jeg gått til sjefen å gitt beskjed at dette ikke kan duge, og kanskje montøren har gjort det her også, at det er en “typisk” sjef som vet alt. ….På alle 8. leilighetene er det likt montert.

Det gjelder å få litt pedal service av og til, og siden en betaler dyrt for dette så bør jeg jo får det gratis av kona 🙂 Her tar hun full manikyr og pedikyr på den gamle mannen sin, selvsakt når det ikke er andre kunder som venter. Dei ansatte måtte jeg betalt for dette, da dei har pr. kunde, kona har meg 🙂

Nå etter denne nye dingsen er montert på PCen er det jo blitt en fryd å lage innlegg, og svare på Facebook…. så noe har jeg fått til til slutt, mens en venter på at 3BB skal strekke kabel hit…….”later”. Og ser dere nøye etter så er det pinadø Telenor jeg har her også..:-)