God morgen, formiddag eller dag til dere, når dere forviller dere inn hit.

Dere skal vite at alle kommentarer etc. setter jeg umåtelig stor pris på, det er liksom tilbakemeldingene som gir glede i å legge inn mere.

Denne lille fuggelen er på størrelse med en trost, og lager mye lyder, og til dels kraftige også, og denne som vises på bilde var faktisk å spiste fra handa mi, om den var noe kvikk i avtrekket…Spurte han rett ut: Haben sie angst :-))

En gang i uka kjøper jeg mat til dei ansatte, sånn litt på kvelden. Håper det kan motivere til å ta vare på sin arbeidesplass, dei er varfall veldig glad når jeg spør om jeg skal hente noe mat til dei….og her er det den som var yngst, som blir knipsa uten å være klar over det 🙂

I dag er det 5. ansatte utenom kåno….så en enda yngre en den pizza spisende er ansatt nå.

Her er det et noen bilder fra en fin strand en 15 minutters tur med scooter…koseligt og ikke overbefolket. Og mye fine fisker å se når en snorklet rundt denne lille halvøyen, holdt på å sette neven rett på en fisk, som for meg var nesten usynlig. Den går så i ett med formasjonene på bunnen, det være seg sand eller stein. Og det er vist ingen helsekost å stikke seg på den heller.

Mine nye venner som fikk meg med på dykking, dei har tatt noen flotte bilder i sjøen, også av en sånn fisk… den kommer i en senere utgave.

På siste bildet kan dere se en vindmølle, oppe på toppen ved siden av antenne tårnet, denne tror jeg er for strøm produksjon, men det må jeg nok opp å sjekke en dag…

Og nå er det “kun” en uke igjen, før sandalene skal få kaldt vann eller snø på seg, er faktisk begynt å grue meg til kulden….Må sikkert venne meg til det igjen, så dei første nettene på jobb må jeg vel ha varmeovnen på, på lugaren 🙂