God morgen folkens, i dag er det faktisklitt hektisk her. Glemte å lage tekst i går, for i dag. Så nå sitter jeg her å håper på å bli ferdig før jeg skal på tur med “dykker” vennene, vi får se hva denne dagen bringer.

Men til første bilde, det er fra en liten strand, jeg sitter ved et bord å nyter en kald en sammen med god mat. Må jo pause litt også…

Bilde to er den temperaturen det normalt er i leiligheten på dagtid, med gjennomtrekk. Da skjønner dere at det blir kaldt å komme hjem. Ville så gjerne vunnet i lotto og bodd her fast, men dette med ønsker er ikke noe å satse på, men å leve i håpet er vel greit.

Bilde nummer tre er mitt nye “stereo” anlegg som jeg kobler mot I-Poden, den innholder eget ladbart batteri og kan også montere på en minne penn, men den musikken en ønsker. God nok lyd for meg her i denne leiligheten.

Også hunder gir opp i varmen, skulle tro at mennesker og dyr som er vokst opp her tålte det, men den gang ei. Men hvorfor da sove i solen, det skjønner jeg ikke.

Siste bildet er av denne fisken som er nesten umuligt å se, så det var en sånn jeg nesten støtta meg på. Dei ligger ikke bare på bunnen men også på steiner langt opp mot overflaten.

Og helsebringende er den vist heller ikke, og sånne giftige skapninger er det et stort mangfold av..