God morgen igjen.

Dagen i går ble benyttet til en lang scooter eksedisjon , sammen med mine nye venner. Det ble kanskje 10 mil eller vel så det, og da fekk vi sett mye, og noe fikk jeg tatt bilde av. Som selvsakt kommer senere, nå tror jeg faktisk jeg har såpass med bilder at jeg ikke trenger å lete opp saker, men finner jeg noe, så har jeg alltid fotoapparatet klart. Det dukker jo opp noe “rart” ofte, om det er naturlig for Thailand, og kanskje rart eller uvant for oss.

I dag blir noen av bildene fra nede i havet, som min venn har tatt. Ut fra bildene så forstår vel dei fleste hvorfor jeg vil begynne med dykking her nede. Ikke bare er det klart og fint, mange fiskesorter etc. og det er nesten 30 plusgrader i sjøen, og det er ikke noen ulempe.

Den fargesprakende fisken her lever inne i denne planten, der lever den beskyttet, for andre fisker kan ikke svømme inn dit da dei får strøm.

Blekkspruter finnes også i forskjellige farger, det er faktisk så mye fint å se at en vet nesten ikke hvilken vei en skal snu seg.

Og fargene gjør nok at flere av dere også synes det er fint, vil jeg tro.

Det er første gang jeg har sett noe brent ned her i Thailand, eller har det brent opp. Uansett så er det vist nok skjelden vare her, og det i seg selv er ufattelig når en ser på det elektriske annlegget her.

Denne “gekkoen” som bodde på strikken i trappa var noen dager på ny plass, men nå har kompisen reist..

Dette var alt for i dag…kommer mere i morgen. Ha en fin dag alle sammen.