God morgen igjen.

Her går det med det samme som det sikkert gjør for dere også, forskjellen er vel at jeg er litt på stranda og litt på ekspedisjon med scooter og kamera. Hjemme er det veldig skjelden vi har kraftig sol, 35 plussgrader og i tillegg plasserer fersk fisk i solsteiken. Mattilsynet hadde dødd på seg i Norge, men her i varmen er det greit, og i tillegg så er det få personer som blir syke. Som jeg vet da ?

For dere som har peiling på kjøretøy og kvalitet så ser dere hva dette er, folket her er veldig på å stæsje opp kjøretøyene sine. Om dette er orginal Brembo vet jo ikke jeg, det kan fort være “fake” dette også. Uansett så er det tøft med store bremseskiver og Brembo calipere på en gammel Toyota Hiace.

Denne kameraten var kanskje på vei til scooteren min, ikke vet jeg men den var rett foran scooteren, det var min venn som såg den. Sikkert ikke noe helsekost inne i denne heller, så da holder jeg litt avstand etter info fra kåno 🙂 Det er vel mere skumle saker her en hjemme vil jeg tippe, der er jo skatte etaen det skumleste.

Noen av ungdommene på jobb sier at dei hadde på seg ølbrillene når dei var på fest, og fant på ting som vist ikke sømmer seg. Da lurer jeg på om det er sånne briller dei har på seg da ?

Dette siste bildet er nedover hovedgaten en tidlig kveld…som vanlig er trafikken kaotisk. Grunnen er enkel til at det stopper opp, alle vil være først og scootere kiler seg mellom bilene, ingen vil jo være taper og komme sist.. Det er så dustete som det kan få blitt, ser det daglig da biler og scootere MÅ forbi meg, for så at dei krysser veien og stopper opp, etter 50 meter. Men for meg å lære dei dette, er nok umulig så det er bedre jeg aksepterer det.